Tennishall – et bølgende blikkfang

Tennishallen bølger seg i landskapet med sin fabelaktige form og med sjøen i bakgrunn. NSE leverte både LED belysning og nød belysning til prosjektet.

Konsulent firmaet Trond Wickmann med prosjekteringsansvar benyttet seg av LED produkter fra NSE. NSE bistod med sin produkt kompetanse og ideer under planleggingsfasen av interiør belysning og fasade belysning. I installasjonsfasen bistod vi installatøren med installasjonstekikk etc. NSE som er å regne som en pioneer innen LED belysning og fikk tidlig lov til å presentere oss.

Deler av ytterveggene i Ervik tennishall er dekket i stål, andre i granitt. Stålveggene som bølger seg i vei er belyst med opplys nedgravd i blomsterbed rundt bygget. Den asymmetriske plasseringen av de 7W store Giove LED armaturene med 10 graders lysutstråling og 4000K, formidler formene på en genial måte og gir beskuer et flott inntrykk av fasaden i mørket, hvor konturene kommer godt frem. 

PRODUKTER / PRODUKTGRUPPER LEVERT TIL PROSJEKTET:

LED interiørarmaturer, innfelt i tak, små effektbelysningsarmaturer, armaturer for lav montering innfelt i vegger, fasadebelysning nedfelt i bakken, fiberoptisk belysning, Markeringslys (ML) og Ledelys (LL)

 

 

 

NEOS 8 mR  Siro 9    SNP 1116 S